Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 28 km

Gewonden bij botsing Schoondijke

Toegevoegd: 14-12-2021, 20.30 uur
Door: Remi Mesu

SCHOONDIJKE - Bij een botsing bij Schoondijke zijn meerdere personen gewond geraakt. Door het ongeluk was de N253 enige tijd afgesloten geweest.


Het ongeluk gebeurde rond 17.50 uur op de Lange Heerenstraat (N253) bij Schoondijke. Een personenauto en een bestelbus botsten daar door onbekende oorzaak tegen elkaar. Door het ongeluk raakten meerdere personen gewond.

Naast de politie en ambulancedienst werd ook de brandweer opgeroepen om te assisteren. Nadat de slachtoffers waren nagekeken en ter controle naar het ziekenhuis waren gebracht, hielpen de brandweerlieden om de weg op te ruimen. Om de hulpdiensten veilig hun werk te laten uitvoeren, werd de N253 voor enige tijd afgesloten. Rond 19.45 uur waren de beide voertuigen door een bergingsbedrijf getakeld waarna de weg weer kon worden vrijgegeven.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mathias (27-6-2022 om 08:58)
Beste Joris, Ooit na gedacht of de bestuurder van het pakketbezorgbusje ook daadwerkelijk wel de schuldige is. Ik neem aan dat jij hier niet bij was en dat je dus geen oordeel kan geven. Mocht dit wel zo zijn hoor ik het natuurlijk graag. Daarnaast ben ik ook benieuwd of jij überhaupt wel na gedacht hebt of het allemaal wel goed gaat met deze mensen. Waarschijnlijk niet toch?
Joris (14-12-2021 om 23:47)
Ziet er nieuw uit dat pakketbezorgbusje. Ze blijven nooit lang zonder schade alleen de UPS-busjes zien er altijd keurig uit. De rest zit altijd vol deuken en krassen.
Cookie-instellingen beheren