Weerbericht:
Bewolkt, meest droog en weinig wind
Verkeersinformatie:
Geen files

OM eist celstraf voor poging verkrachting

Toegevoegd: 16-12-2021, 19.44 uur
OM eist celstraf voor poging verkrachting
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Het Openbaar Ministerie (OM) in Middelburg wil dat de 29-jarige K. S. uit Zierikzee voor twee jaar achter de tralies verdwijnt. De man wordt ervan verdacht dat hij na een feestje van zijn werkgever geprobeerd heeft een collega te verkrachten.


De vrouw vond dat de man na de festiviteiten beter niet op de fiets naar huis zou gaan en bood aan hem naar huis te brengen. Uit dankbaarheid nodigde hij haar uit om een kop thee of koffie bij hem te drinken. Eenmaal binnen op de bank, begon hij haar voorzichtig te betasten.

En omdat zij niet overduidelijk tegenstribbelde, ging hij er vanuit dat zij akkoord ging met zijn wens tot seks. Dat was overigens een misrekening. Volgens de tenlastelegging zou hij haar hebben mishandeld en naar de slaapkamer hebben gesleurd.

Tot seks kwam het overigens niet, want door het kabaal ging een buurman poolshoogte nemen. Hij bonkte en trapte tegen de deur en wist de vrouw naar buiten te trekken. Volgens S. was er helemaal niets aan de hand geweest, maar in ieder geval kon hij zich het allemaal niet meer herinneren. De uitspraak is over twee weken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marc (17-12-2021 om 17:51)
Daar gebeurt wel meer wat het daglicht niet kan verdragen bij die schoenenboer
Cookie-instellingen beheren