Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
33 files van totaal 123 km

Slachtoffer steekincident Goes is 19-jarige man

Toegevoegd: 17-12-2021, 14.35 uur
De politie onderzoekt het steekincident.
De politie onderzoekt het steekincident.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Remi Mesu

GOES - De man die donderdagmiddag gewond is geraakt bij een steekincident in Goes is een 19-jarige Goesenaar. De politie doet onderzoek naar het incident op de Dam in Goes.


De politie werd donderdag rond 16.20 uur naar de kruising van de Dam met de Van de Spiegelstraat gestuurd nadat er een melding was doorgegeven dat daar mogelijk een steekincident plaatsvond. Eenmaal aangekomen bleek een 19-jarige Goesenaar, volgens de politie niet levensgevaarlijk, gewond te zijn geraakt na het incident.

De man moest naar het ziekenhuis gebracht worden voor behandeling van zijn verwonding. Door omstanders werd aan hem de eerste hulp verleend. De aanwezige politieagenten startten meteen een onderzoek. Er werd naar sporen gezocht door de agenten zelf, maar ook door een hondengeleider met politiehond.

Door de agenten zijn gegevens van verschillende jongeren genoteerd. Hun rol in de zaak wordt nog onderzocht. Ook werden getuigenverklaringen opgenomen en zijn camerabeelden bekeken. Er is volgens de politie nog geen verdachte aangehouden. De aanleiding voor het incident is nog niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tim Fakkeldij (17-12-2021 om 17:18)
Namen van diverse daders + een filmpje met duidelijk herkenbare dader zijn aan de politie gegeven.
Cookie-instellingen beheren