Weerbericht:
Vanochtend vooral in het zuiden wat regen, vanmiddag af en toe zon en droog
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 29 km

Politie zoekt getuigen mislukte straatroof in Goes

Toegevoegd: 17-12-2021, 14.36 uur
Politie zoekt getuigen mislukte straatroof in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

GOES - De politie zoekt getuigen van een mislukte straatroof die donderdag in Goes plaatsvond. Een groep jongens of mannen probeerden daar een 14-jarige jongen te beroven.


De poging tot beroving gebeurde donderdagmiddag rond 17.15 uur bij het fietstunneltje aan het Tiendenplein in Goes. De jongen fietste daar en werd toegeroepen door een groepje jongens of mannen. Volgens de politie werd hij hierbij woordelijk bedreigd. Het groepje wilde dat hij zijn dure jas afstond. De jongen is daarop snel doorgefietst zonder zijn spullen af te geven.

De politie is op zoek naar getuigen van het vooral in Goes. Mensen die iets gezien of gehoord hebben in de omgeving van het tunneltje worden verzocht contact op te nemen met de politie. Volgens de politie is het op het betreffende tijdstip over het algemeen druk met fietsers op het fietspad bij het Tiendenplein. Daardoor hoopt de politie dat mensen zich melden die daar fietsten rond dat tijdstip.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
cees (17-12-2021 om 20:08)
Wat denk je van al onze onschuldige arme afghaanse vluchtelingen. Die elke dag met tassenvol boodschappen vanuit de jumbo en dirk van de broek daar rondlopen met hun dure kleding en mobieltjes allemaal. Wij halen dit spul in ons land he. En van verveling gaan ze daar slenteren! Nederland wordt toch eens wakker!!! Eigen volk eerst! Er moet er eerst weer 1 verkracht worden of totall losse geslagen worden en dan krijgen ze een vermanende preek. Het zorgt voor ons land alleen maar voor problemen dit volk. OP de hei zetten en afbakenen met hekkens. En werken met je donder. Het zijn allemaal gelukszoekers. En deze smerige leugen kut overheid gelooft alles wat daar vandaan komt. Het is corrupt zooitje heel dat midden oosten! Man man man...ellende!
VdVonck (17-12-2021 om 16:17)
Nou nou, dus als er iets naar je wordt geroepen terwijl je fietst noemen we het een mislukte straatroof? Beetje overtrokken hoor! Ik heb ook een auto waarbij ik regelmatig hoor: "Geef mij die auto man!" Is dat dan een poging carjacking?
Cookie-instellingen beheren