Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

14-jarige Tholenaar aangehouden na achtervolging

Toegevoegd: 18-12-2021, 14.00 uur
De achtervolging eindigde in Tholen.
De achtervolging eindigde in Tholen.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

THOLEN - Een van de verdachten die vrijdagavond na een achtervolging in Tholen zijn aangehouden, is een 14-jarige jongen uit Tholen. In totaal zijn er zes verdachten aangehouden.


De 14-jarige Tholenaar zou vrijdag rond 21.30 met een groepje jonge mannen een woning aan de Gouwestraat in Ridderkerk hebben binnengedrongen. Daar bedreigden ze de bewoners met een vuurwapen. De daders maakten telefoons buit en gingen er daarna vandoor met een witte Audi A1 van de bewoners.

De politie kreeg de mannen al snel in de gaten en zette de achtervolging in. Hun vlucht liep via de A29 en A4 en eindigde op de Luchtenburgseweg in Tholen. Bij de aanhouding voelden agenten zich genoodzaakt om enkele waarschuwingsschoten te lossen. Daarbij raakte niemand gewond.

De aangehouden verdachten zijn vijf Rotterdammers, waarvan twee 16-jarigen, één 17-jarige, 18-jarige en een 19-jarige, en een 14-jarige jongen uit Tholen. De politie doet nog onderzoek naar de overval en achtervolging.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
D (18-12-2021 om 14:24)
Mooi toch he ons multi culturele landje, staan nog meer van dit soort dokters en nette mensen te springen om met hun offspring de grens over te steken en alle voordelen te krijgen die Nederlanders al jaren door hun neus geboord krijgen. Prima beleid jongens
Ewa (18-12-2021 om 14:14)
Een 14-jarige aangehouden voor dergelijk vergrijp dan gaat er iets behoorlijk mis met de opvoeding van deze jongeman die pas net twee jaar naar het voorgezet onderwijs is als hij zich daar nog überhaupt met bezig houd als je met zulke mensen bezig houd ik denk da de GGD of kinderbescherming ook ingelicht moet worden
Cookie-instellingen beheren