Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 56 km

Auto in de sloot beland bij Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 18-12-2021, 20.44 uur
Foto 6 van 8

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (24-12-2021 om 09:02)
@wallie; groot gelijk met de opmerking over Timsalabim. Ik denk dat HIJ juist geen vrienden heeft met zijn altijd tot ruzie uitlokkende meningen die nergens op slaan. En Timsalabim nogmaals: hier is het vrij om opmerkingen te maken, als er bij staat dat de oorzaak onbekend is dan heb ik (en vele anderen) onze vraagtekens. Laatst was er iemand die een klapband had, dan zie je zulke opmerkingen dus echt niet!
wallie (23-12-2021 om 19:55)
@Timsalabim, als je met slik op de weg tegen een boom reed, reed je wel te hard. Misschien niet harder dan de maximum snelheid ter plaatse, maar wel te hard voor de plaatselijke omstandigheden.
Grote Smurf (20-12-2021 om 15:00)
Ach Petertje, ik weet ook wel hoe narcisten te werk gaan. :-) En je kunt er hier op dit draadje zo drie uithalen. Het is weer lockdown tijd en dan moet ze het zwak als ze zijn weer hier zoeken. Ik hoef mijzelf niet te verdedigen hoor (want dat willen ze) en ik moet er wel een beetje om lachen. Het is nooit verkeerd om het over ongelukken te hebben zoals meerdere mensen hier doen zodat mensen kunnen leren van elkaar. Heeft niks met slim of dom te maken want iedereen maakt fouten en kan in een ongeluk belanden. Niks mis mee. Maar narcisten willen jou dat natuurlijk graag laten geloven. Ga ik niet intrappen in hun projecties over hun slechte eigenschappen.
Peter (20-12-2021 om 13:45)
Nou nou grote smurf, alsof het allemaal nog niet erg genoeg was ga nu helemaal los met borstklopperij hoe ongelofelijk goed en slim je wel niet bent; alsof de slachtoffer zitten te wachten op een “standje” van opa smurf. Jij bent het prototype van een stuurman die aan wal staat. Wil je hiermee ophouden voordat jejezelf alleen nog maar meer voor paal zet.
Timsalabim (20-12-2021 om 09:05)
Dat geouwehoer in de reacties moet eens afgelopen zijn. Ik ben ook eens tegen een boom gereden omdat er slik op de weg lag; en ik reed niet te hard, was niet onderinvloed en ik had mn telefoon ook niet in mn hand. Ik vraag mij echt af wie de personen zijn achter sommige pseudoniemen hier; vast mensen met weinig vrienden want ik kan mij niet voorstellen dat mensen met zulke vooringenomen eikels willen omgaam.
Grote Smurf (20-12-2021 om 01:46)
@Blije vent, ik denk dat jij uit bent op reacties want wat jij schrijft is natuurlijk kant en klare onzin. Laatst heb ik nog een reactie gegeven over een zwaar ongeval en waardoor deze vaak ontstaan. Er zijn heel veel mensen die zodra ze bijvoorbeeld met twee wielen in de berm komen een foute stuurreactie geven maar zodra ze dlt lezen in de toekomst een eventueel dodelijk ongeluk kunnen voorkomen. Ze moeten dan niet meteen gaan sturen maar eerst gas los en eerst vaart minderen en pas als de vaart eruit is terug sturen. Wat jij dus beweert is gigantisch dom dat ik dit niet mag zeggen met je vingertje en dat dat respectloos zou zijn naar diegene toe die door deze fout verongelukt zijn. Zeer primitief want bij je rijopleiding leer je dat niet.
Cookie-instellingen beheren