Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 40 km

Auto in de sloot beland bij Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 18-12-2021, 20.44 uur
Foto 7 van 8

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Blije vent (19-12-2021 om 14:15)
Ach, gelukkig zijn Grote Smurf en AntiGSM er altijd als de kippen bij om weer een berichtje te schrijven over hoe en wat er gebeurt is. Ze zijn volgens mij bij ieder ongeluk getuige. Ik mag hopen dat als jullie zelf ooit een keer een ongeluk meemaken er niet iemand is die een berichtje schrijft in deze trant. Het is voor de mensen die een soortgelijk ongeluk meemaken om wat voor reden dan ook niet erg fijn om deze speculaties te lezen kan ik je uit eigen ervaring vertellen. Er zijn genoeg redenen te noemen waarom er iets kan gebeuren buitenom jullie standaard reacties. Misschien iets om over na te denken tijdens deze lockdown? Toetsenbordhelden zijn er al genoeg! Toon eens een beetje respect!
AntiGSM (19-12-2021 om 11:42)
Volgens mij liggen er overal magneten in de sloten en in de berm, je houdt het inderdaad niet voor mogelijk hoe moeilijk het is om niet naast de weg te rijden!
Gudo (19-12-2021 om 09:54)
Deze mensen denken vaak dat de openbare weg een race baan is ,en ook denken de mensen dat ze rijden kunnen wel ik kan je zeggen iedereen maakt fouten en ik ook ,maar de meeste ongelukken komen van de RECHTERVOET te snel rijden ,het verbaast mijn niet dat er niet meer belanden in de sloot hierin Wolphaartsdijk want racen kunnen ze hier wel althans niet allemaal maar er rijden gekken rondt
Grote Smurf (18-12-2021 om 21:14)
We zouden eens een landelijke competitie slootjerijden moeten houden. Ik weet zeker dat Zeeland gaat winnen gezien het aantal auto's die er afgelopen maanden in de sloot belanden. Het is bijna dagelijkse kost. Waar zitten die mensen met hun hoofd, iig niet bij het autorijden.
Cookie-instellingen beheren