Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Lijnbus rijdt zich vast in de berm bij Nieuw-en Sint Joosland

Toegevoegd: 18-12-2021, 20.47 uur
Het incident gebeurde bij Nieuw-en Sint Joosland.
Het incident gebeurde bij Nieuw-en Sint Joosland.
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Remi Mesu

NIEUW-EN SINT JOOSLAND - De chauffeur van een lijnbus heeft zich zaterdag bij Nieuw-en Sint Joosland vastgereden in een berm. Een bergingsbedrijf moest eraan te pas komen om het voertuig los te krijgen.


Het incident gebeurde rond 17.50 uur op de Trekdijk bij Nieuw=en Sint Joosland. De lijnbus kwam daar door onbekende oorzaak vast te zitten in de modder en kon daar niet op eigen kracht uitraken.

Bergingsbedrijf Kuzee werd opgeroepen op de bus los te krijgen uit de berm. Met behulp van verschillende voertuigen konden de bergers het voertuig weer los krijgen. Rond 19.45 uur was de bus weer los en konden de bergers terugkeren naar hun post.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Handig (19-12-2021 om 21:38)
Vraag me wel af wat die bus daar deed, op het terrein bij de roode leeuw had hij zonder problemen kunnen draaien.
Emergo (19-12-2021 om 18:22)
Sinds wanneer rijden er lijnbussen op de Trekdijk ?
Buschauffeur (19-12-2021 om 17:50)
Vraag me af wat die bus daar deed.. gevalletje verkeerd gereden? Er komt daar helemaal geen bus en al zeker niet op zaterdag...
Timsalabim (19-12-2021 om 02:26)
Nu maar weer wachten op de echte beroepschauffeurs die hier in de reacties wel eens even zullen vertellen hoe en wat en verder…
Cookie-instellingen beheren