Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Man zonder rijbewijs onder invloed achter stuur

Toegevoegd: 20-12-2021, 09.22 uur
Man zonder rijbewijs onder invloed achter stuur
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft zondagmiddag in Vlissingen een man aangehouden die onder invloed achter het stuur van een auto had gezeten terwijl hij niet eens een rijbewijs had.


De man, een 32-jarige Vlissinger, werd aan de kant gezet bij de Paauwenburgweg. Bij hem werd een speekseltest afgenomen en die wees uit dat hij onder invloed van drugs verkeerde. Mogelijk was hij ook onder invloed van alcohol, zo meldt de politie.

Bij nader onderzoek bleek de man ook niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. De politie heeft de man aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
sat (20-12-2021 om 19:47)
hopelijk ook auto kwijt deze keer
bram goeree (20-12-2021 om 13:41)
prima werk .wanneer zo iemand jou aan rijd krijg dan je geld maar eens van zo een klootzak want geen rijbewijs is dus ook niet verzekerd en die keren ook niet uit bij teveel alcohol of onder invloed van drugs .
Cookie-instellingen beheren