Weerbericht:
Vrij koel en perioden met zon. Vooral in de avond en nacht wat regen
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 60 km

Jongens zijn er gloeiend bij en moeten graffiti weghalen

Toegevoegd: 20-12-2021, 17.22 uur
De jongens hebben deze 'tags' weer moeten weghalen.
De jongens hebben deze 'tags' weer moeten weghalen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

HOEK - Twee jongens die dit weekeinde in Hoek bezig waren met het aanbrengen van graffiti zijn hierbij op heterdaad betrapt door surveillerende agenten.


De jongens waren bij de Hoekseweg (N662) bezig om zogeheten tags aan te brengen op een zogeheten schrikhek met rode en witte vlakken. Nadat de twee zondagavond waren betrapt, zijn de agenten in overleg gegaan met de ouders van de twee.

Met goedkeuring van de ouders zijn de twee vervolgens doorverwezen naar Halt. Ook hebben de jongens de aangebrachte graffiti eigenhandig moeten verwijderen onder het toeziend oog van de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nelie (21-12-2021 om 15:41)
Streetart, toen ik je verhaal begon te lezen dacht, juist, iemand die het begrijpt. Schep mogelijkheden voor die gasten om graffiti te mogen spuiten. Helaas daalde mijn respect voor je onder het nulpunt toen ik las dat je zo nodig totaal respectloos commentaar levert op oudere mensen. Als je er dan zoveel last van hebt, ga verhuizen naar een plek waar geen oudere mensen jou het leven zuur kunnen maken. Naar de maan misschien? En nee ik ben geen oudere!!!
Dirkje (21-12-2021 om 09:36)
Mooi gezegd Jose , 100% gelijk .
Streetart (21-12-2021 om 08:17)
Misschien is aangewezen plaatsen maken voor deze jongeren. Zijn genoeg steden waar je wel graffiti kan spuiten op een legale manier waarom hebben we dat dan niet in Zeeuws-Vlaanderen? Ooh ja in Zeeuws-Vlaanderen heb je helemaal niks alleen oude mensen die je het leven zuur proberen te maken.
Kunst Liefhebber (21-12-2021 om 00:46)
Ik vind het wel mooi, wat staat er?
Jose (20-12-2021 om 23:47)
Meneer Kees, U moet niet zulke onzin kletsen, vind ik. Niemand last van grafitti aanbrengen? In de buurt waar ik woon zijn op nieuwe aanbouwen van die afschuwelijke tags aangebracht. Ik kan U verzekeren dat de eigenaren van deze gebouwen(tjes) hier helemaal niet blij mee Zijn. Ik leeg toch ook niet mijn aanhanger vol puin in uw voortuin bijvoorbeeld. U vergelijkt appels met peren. Aanpakken die gasten. Dan spuiten ze thuis de gevels maar vol.
Jos Eijck (20-12-2021 om 22:24)
Beste Kees, Ik snap dat je ergernis hebt over de drukke winkelstraten, dat is natuurlijk ook niet goed, maar ik ben ook heel benieuwd hoe jij zou reageren als jouw spullen met verf vol gespoten of gesmeerd worden. Dit is nu wel een goede leerschool voor de jongens. Ik hoop dat ze er in ieder geval van geleerd hebben om ook met respect voor andermans spullen om te gaan.
Cookie-instellingen beheren