Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 167 km

Vrachtwagen botst achterop personenauto Goes

Toegevoegd: 21-12-2021, 13.59 uur - Update: 21-12-2021, 17.48 uur
Geen van de betrokkenen raakte gewond.
Geen van de betrokkenen raakte gewond.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

GOES - Een vrachtwagen is dinsdag aan het begin van de middag in Goes achterop een personenauto gebotst. Er werd een ambulance gewaarschuwd maar niemand raakte gewond.


De beide voertuigen reden rond 13.00 uur achter elkaar over de Middelburgsestraat richting het Tiendenplein. Ter hoogte van een oversteekplaats ontstond een kop-/staartbotsing. De hulpdiensten gingen aanvankelijk uit van een ongeluk met letsel maar hiervan bleek gelukkig geen sprake te zijn.

De personenauto liep flinke schade op. Bergingsbedrijf De Moor heeft de Ford Ka getakeld. Bij de vrachtwagen ontstond een lekkage. Bergingsbedrijf Kuzee nam het takelen van de vrachtauto voor haar rekening.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren