Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon bekneld na ongeluk Zoutelande

Toegevoegd: 22-12-2021, 19.09 uur - Update: 22-12-2021, 19.55 uur
Door: Remi Mesu

ZOUTELANDE - Een persoon is woensdagmiddag bekneld geraakt bij een ongeluk in Zoutelande. De hulpdiensten kwamen ter plekke om het slachtoffer te bevrijden.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 16.40 uur op de N288 bij Zoutelande. Een auto raakte daar door onbekende oorzaak in een naastgelegen sloot. Daarbij raakte een persoon bekneld. ​De brandweer van Zoutelande moest eraan te pas komen om de automobilist te bevrijden.

Brandweerlieden hebben het voertuig opengeknipt. Toen de persoon eenmaal uit de auto was gehaald, is deze per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard en de ernst van het letsel van de gewonde is nog niets bekend. Een bergingsbedrijf heeft de opengeknipte auto afgevoerd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
optimist (23-12-2021 om 17:55)
@Johan, je lijstje van oorzaken, waardoor er ongelukken gebeuren, of waardoor auto's in de sloot terecht komen, is niet erg compleet. Ik zal het nog wat verder aanvullen: met drugs op rijden, met alcohol op rijden, onderweg lachgas gebruiken, appen met de telefoon, lekker stoer doen door véél te hard te rijden, geen snelheid aanpassen als de weg glad is, of als het mistig is,, inhalen waar het niet kan of mag.
Grote Smurf (23-12-2021 om 13:44)
En daar hebben we narcistje Timsalabim weer voor z'n aandachtsronde met kritiek. Daar kon je op wachten. Als het je niet bevalt Timsalabim wat mensen hier schrijven, blijf dan lekker weg en ga ergens anders mensen vertellen wat ze wel en niet mogen zeggen, of beter doe je dat niet. Het is nog nooit zoveel raak geweest met auto's in de sloot als dat dat een jaar geleden het geval was. Maar dat krijg jij natuurlijk allemaal niet mee met je 'geweldige' korte en lange termijnsgeheugen. Jij denkt dat het het afgelopen jaar evenveel raak was. Dit terwijl het in zo'n korte periode ineens veel drukker is geworden. Dus hou je projecties maar lekker voor je met je wijzende corrigerende vingertje. :-)
Tuur (23-12-2021 om 07:08)
Vreemd, ik heb dat stuk honderden keren gereden maar nog nooit uit de bocht gevlogen.
Timsalabim (23-12-2021 om 04:39)
Daar heb je ze weer hoor de iwabnukubu’s… Begrijpen jullie wel dat er in Nederland, Europa, ter wereld MIL-JOEN-EN mensen per daar ontelbare verkeersbewegingen maken? En dat er dan wel eens wat mis gaat? Wat verwachten jullie nou? 1 ongeluk per dag ofzo? De wereld is groter dan het uitzicht uit jullie raamkozijn hoor; snap dat nou toch eens een keer en houd je betweterige grote mond dicht voordat je hem straks buiten een keer opentrekt tegen de verkeerde welk niet in jou sociale kring hoort en je vervolgens het ziekenhuis in mept omdat die persoon niet van dat simpele geoordeel gediend is; die mensen lopen daadwerkelijk rond. Het is voor je eigen bestwil!
Grote Smurf (23-12-2021 om 00:41)
@Johan, bedankt voor jouw uitvoerige uitleg. Ik denk dat jij veel meer verstand hebt van wat er allemaal op de weg kan gebeuren dan ik. Ik zit dan ook maar dagelijks kilometers te vreten op de weg met een vrachtwagen met gevaarlijke stoffen en heb bietencampagnes met 50 ton combinaties gereden door de nauwe b-wegen. Daar steek je natuurlijk niks van op. :-) Maar bedankt Johan.
Johan (22-12-2021 om 21:08)
@Grote Smurf: gladheid door regen of vorst, blubber op de weg, vroeg donker en laat licht en geen wegmarkering of een combinatie van deze. Allemaal risicofactoren waardoor je van de weg kunt raken. Als dan de berm ook nog erg zacht is, is een duik in de sloot zo gemaakt. Alleen thuis op de bank loop je geen risico op een auto-ongeval.
Cookie-instellingen beheren