Weerbericht:
Buien, vooral in het zuidwesten veel regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist die in sloot Hulst belandde is aangehouden voor drugsbezit

Toegevoegd: 23-12-2021, 14.47 uur
Het ongeluk gebeurde bij Hulst.
Het ongeluk gebeurde bij Hulst.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

HULST - De automobilist die woensdagmiddag in de sloot raakte op de Langeweg bij Hulst is aangehouden voor het bezit van harddrugs. De agenten vonden de drugs toen ze de bij het ongeluk betrokken auto doorzochten.


De 21-jarige Rotterdamse automobilist belandde woensdag door onbekende oorzaak met zijn auto van de weg. De auto belandde in de sloot en hulpdiensten werden opgeroepen om het eenzijdige ongeval af te handelen. De automobilist kon op eigen kracht uit zijn voertuig komen en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hij was volgens de politie bij kennis en heeft een alcohol-en speekseltest afgelegd. Beide uitslagen waren volgens de agenten negatief.

Omdat de man al eerder met de politie in aanraking was geweest vanwege verdenkingen op verdovende middelen, hebben agenten een onderzoek in zijn auto ingesteld. Toen de man gevraagd werd of hij drugs bij zich had, verklaarde hij volgens de politie dat dat niet het geval was. Bij de doorzoeking van de auto troffen de agenten toch ruim 20 gram aan harddrugs aan.

De drugs zijn volgens de politie in beslag genomen. De 21-jarige man wordt op een later moment gehoord. Zijn auto is door een takelbedrijf uit de sloot gehaald en meegenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren