Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt getuigen verkeersruzie Oost-Souburg

Toegevoegd: 23-12-2021, 16.39 uur
Politie zoekt getuigen verkeersruzie Oost-Souburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

OOST-SOUBURG - De politie heeft via Instagram een oproep gedaan aan getuigen van een verkeersruzie in Oost-Souburg om zich te melden. Bij de ruzie is schade ontstaan aan de motorkap van een auto.


De situatie ontstond volgens de politie rond 8.15 uur op de kruising van de Lekstraat met de Middelburgsestraat in Oost-Souburg. Twee jongens op een scooter zouden daar naar een automobiliste die haar dochter naar school bracht, hebben geschreeuwd.

Op een gegeven moment zou de bestuurder van de scooter een klap op de motorkap van de auto hebben gegeven. Door de klap ontstond er schade aan de auto, daarnaast was het dochtertje van de vrouw erg geschrokken. Inmiddels is er volgens de politie aangifte gedaan.

Om de betrokken jongens aan te kunnen spreken en de schade te kunnen verhalen, zoekt de politie getuigen van de ruzie. Volgens de agenten zou er een omstander zijn geweest die de jongens wilde aanspreken, ook zou een andere omstander het voorval hebben gefilmd. Deze personen en andere getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lies (23-12-2021 om 20:21)
Wie wat weet ik niet..bijna nemand wil en geef ruimte aan elkaar het is allemaal ik vind en heb recht, het is daar al chaos en eigenlijk waar niet.het is beter geen haast te hebben dan op deze manier te laat te komen plus dat je bloeddruk er van stijgt.
Mijn mening (23-12-2021 om 17:05)
Die had ik dus even ondersteboven gereden en dan de politie gebeld. Veel mafklappers op de weg de laatste tijd.
Cookie-instellingen beheren