Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt. Vanavond af en toe regen. Veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Auto op z'n kant op N656 bij Oud-Vossemeer

Toegevoegd: 24-12-2021, 11.32 uur - Update: 24-12-2021, 13.41 uur
Door: Roland de Jong

OUD-VOSSEMEER - Een automobiliste is vanochtend met haar Volkswagen Up op zijn kant terecht gekomen op de Krabbenkreekweg (N656) tussen Oud-Vossemeer en Sint-Philipsland.


De bestuurster reed richting Sint-Philipsland toen ze kort voor 10.00 uur door onbekende oorzaak in de rechterberm raakte. De auto schampte de aanwezige bosjes en kwam een stuk verderop op zijn kant tot stilstand. Er werd een ambulanceteam gewaarschuwd maar de automobiliste bleek ongedeerd te zijn gebleven.

Een bergingsbedrijf is opgeroepen om de Volkswagen te takelen. Poltieagenten en een medewerker van de provincie Zeeland leiden het overige verkeer langs de ongevalslocatie.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren