Weerbericht:
Bewolkt en overwegend droog, morgen regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Voor 5e keer gepakt voor tanken zonder afrekenen

Toegevoegd: 24-12-2021, 13.29 uur
Voor 5e keer gepakt voor tanken zonder afrekenen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De Zeeuws-Vlaamse politie heeft deze week iemand aangehouden nadat hij zou hebben getankt zonder te betalen. De persoon in kwestie bleek hiervoor al vier keer eerder te zijn gepakt.


Woensdag kreeg de politie een melding dat iemand had getankt zonder af te rekenen. Surveillerende agenten zagen het betreffende voertuig later rijden en zetten dit aan de kant. De bestuurder werd vervolgens aangehouden op verdenking van het plegen van een diefstal.

Bij nader onderzoek bleek dat het al de vijfde keer was dat de bestuurder had getankt zonder te betalen. Toen hij door de politie werd aangehouden, verkeerde hij bovendien onder invloed van drugs. Ook bleek de persoon geen geldig rijbewijs te hebben. Tegen de persoon is proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (26-12-2021 om 21:49)
auto iedere keer bij overtreding niet betalen af pakken
Tuur (24-12-2021 om 23:48)
Dit soort lieden krijgen hooguit een fopstraf. Daarna gaan ze gewoon weer verder op de oude voet.
Joris (24-12-2021 om 22:11)
@optimist: Deze crimineel beschikte al niet over een geldig rijbewijs dus er is niets af te nemen. Dat het is een mislukkeling is ben ik met u eens, zijn bestaan is een verspilling van kostbare ruimte en zuurstof.
Joris (24-12-2021 om 19:09)
Als ik dit soort berichten lees vraag ik me af waarom het vuurpeloton niet meer populair is. Geteisem van dit soort is niets meer af te leren en moet gewoon opgeruimd worden. Dit soort gasten loopt al vrij rond voordat de agenten hun proces verbaal uitgeprint hebben. Zinloze verspilling van belastinggeld om dit soort gasten aan te pakken.
optimist (24-12-2021 om 18:59)
Wat een mislukkeling, rijbewijs definitief innemen, hoeft hij nooit meer te tanken.
Sonja (24-12-2021 om 17:16)
auto in beslag nemen, heeft hij geen benzine meer nodig, slappe hap die boetes, iedere auto in beslag nemen !!!!!
Cookie-instellingen beheren