Weerbericht:
Bewolkt en overwegend droog, morgen regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto beschadigd bij ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 24-12-2021, 16.40 uur
De auto reed op de Paul Krugerstraat tegen een paaltje.
De auto reed op de Paul Krugerstraat tegen een paaltje.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een personenauto is vrijdagmiddag beschadigd geraakt bij een verkeersongeluk op de Paul Krugerstraat in Vlissingen.


De Citroën reed rond 15.10 uur richting de Keersluisbrug toen deze ter hoogte van de kruising met de Industrieweg bij het trottoir tegen een paaltje reed. Na de melding van het ongeluk kwamen een ambulanceteam en een politie-eenheid ter plekke. Of er iemand gewond is geraakt, is niet duidelijk.

De personenauto liep schade op aan de voorzijde. Gedurende de afhandeling van de aanrijding kon het overige verkeer gewoon passeren.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bewoner (25-12-2021 om 00:00)
Altijd het zelfde daar ! Nu ook weer reed deze auto te hard. en verloor de macht over het stuur. Door het opspringen van de kleine helling daar. Niet de eerste daar, vrees ook niet de laatste !
Joey (24-12-2021 om 17:40)
Volgens mij heeft de beste man/vrouw wel meer geraakt dan alleen dat paaltje, gezien de lekke voorband en schade aan bumper en zijscherm Overigens ook best een opmerkelijke plek om van de weg te raken..
Cookie-instellingen beheren