Weerbericht:
Vandaag bewolkt. Op veel plaatsen droog, plaatselijk motregen
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto rijdt door afrastering en ramt ander hekwerk

Toegevoegd: 24-12-2021, 16.42 uur
Geen van de inzittenden raakte gewond.
Geen van de inzittenden raakte gewond.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Op bedrijventerrein De Poel in Goes is vrijdagmiddag een personenauto tegen een hek gereden nadat het voertuig daarvoor al door een ander hek was gegaan. Bij het ongeluk raakte niemand gewond.


Het opmerkelijke ongeval gebeurde rond 16.00 uur. De Ford reed op dat moment op het parkeerterrein bij de Zeelandhallen. De bestuurder zou hier per ongeluk op het gaspedaal hebben getrapt waarna zijn auto via de afrastering van het parkeerterrein de Nobelweg opschoot. Hier kwam de auto tot stilstand tegen het hek bij Bouwcenter Logus.

Na de melding van het ongeluk kwam de politie met drie eenheden ter plekke. De inzittenden van de personenauto bleken ongedeerd te zijn gebleven. Het voertuig raakte wel beschadigd en moest worden getakeld door bergingsbedrijf De Moor.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (25-12-2021 om 21:15)
Knap stukje stuurmanskunst! Misschien rijbewijs inleveren veiliger?
Cookie-instellingen beheren