Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Bejaarde gewond na beroving in Middelburg

Toegevoegd: 28-03-2007, 22.12 uur
Door: Politie Zeeland

MIDDELBURG - Omstreeks 17.39 uur vanmiddag liep een 70-jarige Middelburgse over de Loskade in haar woonplaats.

Zij werd gepasseerd door een fietser. Nadat de fietser haar een harde duw had gegeven rukte hij haar schoudertas van haar lijf. De vrouw kwam dusdanig hard ten val dat zij botbreuken opliep en door een ambulance overgebracht moest worden naar het ziekenhuis waar zij is opgenomen.

Ook is de arm van de vrouw uit de kom geraakt. De berover is hard doorgefietst. Een en ander gebeurde vlakbij de Nieuwe Poortstraat. De vrouw kan niets vertellen over het signalement van de dader.

Vanwege het tijdstip lijkt het bijna niet mogelijk dat niemand iets gezien heeft van de beroving. De politie vraagt dan ook dringend of mensen die iets hebben gezien of gehoord wat verband houdt met deze beroving, zich willen melden op het bureau in Middelburg of bellen met het algemene nummer van de politie 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren