Weerbericht:
Bewolkt en overwegend droog, morgen regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie druk met meldingen geluidsoverlast

Toegevoegd: 25-12-2021, 12.07 uur
Politie druk met meldingen geluidsoverlast
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie is in de nacht van vrijdag op zaterdag in Middelburg druk doende geweest met meldingen van geluidsoverlast. Er werden meerdere boetes uitgedeeld.


Volgens de politie waren er diverse meldingen van geluidsoverlast. Rond 01.30 uur maakte iemand het zelfs zo bont dat de ramen van de onderburen begonnen te trillen door de luide muziek. "Het moge duidelijk zijn dat dan niet meer gewaarschuwd wordt", zo laten de Middelburgse wijkagenten weten via social media.

Wie geluidsoverlast produceert wordt doorgaans eerst gewaarschuwd maar bij excessen loopt de veroorzaker het risico op een boete van 150 euro exclusief administratiekosten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (26-12-2021 om 12:33)
Louis ik begrijp je boosheid, maar als iedereen er maar maling aan heeft, komen we nooit van die ellendige maatregelen en Corona af. Iedereen moet er gewoon aan meewerken of je het nou leuk vind of niet. Niemand vind de maatregelen leuk. Maar om van Corona af te komen moet iedereen zijn best doen en niet egoïstisch te zijn en alleen aan jezelf te denken. Lekker met veel mensen feesten en dan nog gek vinden dat er weer meer besmettingen erbij komen. Zo komen we nooit van die maatregelen en Corona af.
Michel (26-12-2021 om 11:45)
@louis, of je nu gevaccineerd of niet gevaccineerd bent, als je zo geluidsoverlast verzorgd ben je gewoon asociaal bezig.
Ik (26-12-2021 om 10:12)
Electrische afsluiten en spullen in beslag nemen. Dan koelen ze goed af in deze tijd. Laat je omgeving met rust.
Anon (26-12-2021 om 07:57)
@Louis lekker kort door de bocht. Geef de overheid maar de schuld om andere mensen extra lastig te vallen die ook last hebben van de maatregelen. Het is geen excuus om jezelf dan maar te misdragen. Zou jij het leuk vinden als ze bij jou de zooi komen slopen onder de noemer "last van de maatregelen"?.
een gast (26-12-2021 om 07:15)
Louis ! als jij het zo goed weet waarom hebben we van jou dan nooit eerder gehoord, want iemand als jij die missen we dan wel in den Haag . Maar of je het {ZO GOED} weet dat het anders kan dat betwijfel ik , maar als ik jou was zou ik me melden in den Haag om te laten zien hoe het moet.
PieterT (25-12-2021 om 23:19)
Die 150 euro bespaar je toch wel ten opzichte van cafebezoek. Jammer voor die buren maar je leeft maar 1 keer.
Cookie-instellingen beheren