Weerbericht:
Buien, vooral in het zuidwesten veel regen
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 52 km

Politie waarschuwt na woninginbraak in Hulst

Toegevoegd: 26-12-2021, 07.30 uur
Politie waarschuwt na woninginbraak in Hulst
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HULST - De politie onderzoekt een inbraak in een woning in Hulst op Eerste Kerstdag. De politie grijpt de inbraak aan om mensen te waarschuwen en tips te geven om inbraak te voorkomen.


De inbraak vond zaterdag tussen 13.00 en 21.00 uur plaats in een huis op de hoek van de Tivoliweg met de Hulster Nieuwlandweg. De bewoner was ten tijde van de inbraak niet thuis en volgens de politie was dit vanaf buiten duidelijk zichtbaar. "Er was onder andere geen verlichting aan", zo vertelt de politie.

De politie raadt mensen aan altijd een lamp aan te laten als ze van huis gaan. "Dan lijkt het alsof er iemand aanwezig is. Stel hiervoor bijvoorbeeld een automatische lichtschakelaar in", aldus de politie. Mensen met een achterom wordt aangeraden de poort goed op slot te doen en ook te zorgen voor verlichting in de tuin. "Zorg ook dat er geen ladders, containers of andere hulpmiddelen bij uw woning staan die het makkelijk maken om naar binnen te klimmen", zo adviseert de politie tot slot.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ineke (27-12-2021 om 18:55)
De inbraak was tussen 13.00 uur in de middag en 21.00 uur in de avond. Betekent het dan dat je de hele dag licht aan moet doen om dieven buiten te houden. Het is toch van de zotte.
Cookie-instellingen beheren