Weerbericht:
Vannacht (mot)regen. Overdag af en toe zon, tot de avond vrijwel droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Bestuurders naar bureau na alcoholcontrole

Toegevoegd: 26-12-2021, 07.35 uur
Bestuurders naar bureau na alcoholcontrole
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een alcoholcontrole heeft de politie in de nacht van zaterdag op zondag twee personen betrapt die vermoedelijk te veel alcohol hadden gedronken.


De politie startte de nachtdienst met een alcoholcontrole waarbij uiteindelijk in totaal 64 bestuurders moesten blazen. Bij twee van hen wees de blaastest op straat uit dat ze vermoedelijk onder invloed van alcohol verkeerden.

De twee vermoedelijke drankrijders zijn door de politie meegenomen naar het bureau voor een nadere ademanalyse. De uitslagen hiervan zijn nog niet gedeeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (28-12-2021 om 00:15)
[email protected] Jij weet net zo goed als ik dat het niet waar is wat jij zegt. Er wordt zeer regelmatig gecontroleerd op het misbruik van geest verruimende middelen. Dat alles beter moet en kan, hoor je bij alles wat de overheid onderneemt. Ga er maar aan staan om zo'n verdeeld land in goede banen te leiden. Hun beloning is tegenwoordig; Permanente bewaking. Maar wat let je als je het zoveel beter weet, wordt lid van een politieke partij of richt er één op en zorg er zo doende voor dat alles veel beter gaat. Ik denk dat ik dan ga immigreren want heb weinig vertrouwen in jou manier van de boel aanpakken. Verder wens ik jou ook het allerbeste voor 2022.
Jan (26-12-2021 om 11:19)
64 bestuurders aangehouden wel wel politie goed gedaan en er rijden 250 bestuurders nog rond en meer ,waarom doen jullie controleren alleen met de feestdagen en de rest van het jaar blijven jullie op je krent zitten in de auto of het bureau of je moet het op een bord worden aangegeven en dan nog is het moeilijk want preventief controleren is moeilijk blijkbaar want als je dat zegt of vraag dan heeft je nog nooit zoveel excuus gehoord ,ik wens jullie een prettige jaar wisseling en een beter 2022 voor iedereen
Cookie-instellingen beheren