Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 40 km

Meerdere auto’s in brand gestoken Middelburg

Toegevoegd: 26-12-2021, 07.38 uur - Update: 26-12-2021, 08.17 uur
Foto 24 van 25

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
D. Boogaard (26-12-2021 om 14:21)
Jammer dat de normale burger hier weer slachtoffer is. De vaak hardwerkende man of vrouw kan weer heel diep in de buidel tasten om wat nieuws aan te schaffen. Ik keur dit compleet af en als je dit dan toch zo graag doet, denk dan ook eens aan die heerlijke politici die genoeg graaigeld hebben.
Rick Roll (26-12-2021 om 13:49)
Mijn auto heeft het gelukkig overleeft; De witte Ford Focus die te zien is in de laatste serie foto's met maar 2 andere auto's ertussen. Beter pakken ze de dader snel op!
Erik Bruins (26-12-2021 om 13:34)
@Jaap wat heeft dit nu weer met een falend beleid van de Burgemeester te maken? Nee er is hier sprake van falende ouders die hun kinderen eens wat beter hadden moeten opvoeden. Ik hoop dat ze de daders snel pakken, een fikse straf en uiteraard de schade geheel vergoeden!
willem (26-12-2021 om 13:32)
je moet toch echt wel een hee3l asociaal ventje zijn om zoiets te doen. nooit opvoeding gehad? of had je slechte vriendjes? gut gut wat een lefgozertje ben jij. het schuim van de richel, het nuitschot van het universum. geniet maar van je idiote streek--denk je nooit aan de slachtoffers? zullen we jou spullen eens vernielen? bah, minderwaardig stuk vreten ben je..
Anoniem (26-12-2021 om 12:50)
Wat een ellende voor de slachtoffers. Een auto is onmisbaar en een auto aanschaffen is echt duur. Ik vind dit zo erg voor hun. Ik hoop dat ze de daders kunnen pakken, zodat ze de kosten voor een andere auto kunnen vergoeden. En dit ook nog eens met de feestdagen. Kunnen ze niet nadenken wat voor gevolgen het kan hebben voor de slachtoffers en voor zichzelf. Jammer dat de straffen heel laag zijn. Zal wel weer een taakstrafje worden. Zo gaan ze het nooit leren. Wat mij betreft mag er wat meer politie de straat op of overal camera's plaatsen. Veel sterkte voor de slachtoffers. Hopelijk dat ze de daders snel gaan vinden.
Rick Roll (26-12-2021 om 12:49)
Ik wordt net wakker na een leuke kerst; Dit is net buiten bij mij en mijn auto staat er ook.... Ik ga maar eens buiten kijken denk ik...
Cookie-instellingen beheren