Weerbericht:
Bewolkt, meest droog en weinig wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie: ‘Steekincident Terneuzen ontstond na ruzie’

Toegevoegd: 28-12-2021, 15.18 uur
De politie doet nog onderzoek naar het incident.
De politie doet nog onderzoek naar het incident.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - Het steekincident waarbij maandag in Terneuzen een man gewond raakte, is ontstaan na een ruzie. Dat laat de politie dinsdag in een persbericht weten. 


De politie werd rond 17.30 opgeroepen om naar de Dijkstraat in Terneuzen te gaan, daar verleenden omwonenden hulp aan een 40-jarige man die steek-en snijwonden had opgelopen. Toen de politie ter plaatse kwam, bleek dat het slachtoffer ruzie zou hebben gehad in een woning in de aangrenzende Tholensstraat.

Toen de agenten daar poolshoogte gingen nemen, troffen ze daar een 28-jarige vrouw aan. Volgens haar was er inderdaad een ruzie geweest tussen haar en de man. Hierop werd de vrouw aangehouden door de politie ondanks het feit dat het slachtoffer vooralsnog geen aangifte heeft gedaan. De politie onderzoekt de zaak nog.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (28-12-2021 om 17:59)
Nu maar weer wachten op die reacties ala “vroeger deden we dit met de vuisten, en bier achteraf” blablabla… Hoe gestoord is het om met iemand die je net even toegetakeld heeft een biertje te drinken? Zou je dar ook doen nadat je verkracht bent ofzo? Geweld blijft geweld, en is gewoon NIET OKE!!
optimist (28-12-2021 om 17:33)
Die waren de juiste Kerstgedachte alweer vergeten: geen vrede op aarde
Anja (28-12-2021 om 16:08)
Ze zal het niet uit liefde hebben gedaan denk ik zo
Cookie-instellingen beheren