Weerbericht:
Bewolkt en overwegend droog, morgen regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Mannen opgepakt voor stelen diesel uit vrachtauto

Toegevoegd: 29-12-2021, 11.00 uur
Mannen opgepakt voor stelen diesel uit vrachtauto
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

THOLEN - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag in Tholen vier jonge mannen aangehouden op verdenking van het stelen van diesel uit een geparkeerde vrachtwagen.


Omstreeks 01.20 uur meldde een getuige een verdachte situatie aan de Nieuwlandsedijk in Tholen. Hij zag vier mannen met jerrycans sjouwen in de buurt van geparkeerde vrachtauto’s en kreeg het vermoeden dat zij diesel aan het overhevelen waren. De getuige belde de politie en gaf een omschrijving door van het busje waar de mannen mee wegreden.

Op de Molenvlietsedijk in Tholen kwamen agenten het busje met de vier mannen tegen. Omdat uit de controle genoeg aanwijzingen kwamen om de mannen als verdachte te kunnen aanmerken, werden ze alle vier aangehouden. "De auto en de mannen roken enorm naar diesel, hun kleding was gedeeltelijk doordrenkt met diesel en er werden jerrycans en een tuinslang aangetroffen die nog gevuld was met diesel", zo vertelt de politie.

De vier zijn overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar hebben ze de nacht doorgebracht. De vier worden woensdag gehoord door de politie. Het gaat om 20-jarige mannen uit Eindhoven en Someren en om twee mannen van 22 en 27 jaar oud waarvan de woonplaats niet bekend is.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cees (29-12-2021 om 11:16)
Mooie zaak. Dit zal niet de eerste keer zijn van deze heren. Zijn m.i. structurele dieseldieven. Politie Tholen, succes met het verdere onderzoek.
Cookie-instellingen beheren