Weerbericht:
Bewolkt en overwegend droog, morgen regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Bakfiets botst tegen auto in Middelburg

Toegevoegd: 30-12-2021, 12.47 uur
Bij het ongeluk raakte niemand ernstig gewond.
Bij het ongeluk raakte niemand ernstig gewond.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Op het Westerscheldeplein in Middelburg zijn vanmiddag een personenauto en een bakfiets met elkaar in botsing gekomen. Er raakte niemand ernstig gewond.


De botsing gebeurde rond 12.10 uur ter hoogte van de Westerscheldestraat. Over de toedracht van het ongeluk is niks bekend gemaakt. Er is een rapid responder van de ambulancedienst ingezet om de betrokkenen te onderzoek op letsel.

Er raakte niemand ernstig gewond. De politie heeft de situatie vastgelegd en een verklaring afgenomen van de automobilist. Deze kon hierna zijn weg vervolgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (31-12-2021 om 13:11)
Je bent en blijft een idioot wanneer je kinderen in zo'n gevaarte meeneemt. Deze vangen de klap op bij een aanrijding zoals we hier ook zien.
Cookie-instellingen beheren