Weerbericht:
Buien, vooral in het zuidwesten veel regen
Verkeersinformatie:
60 files van totaal 246 km

Zoekactie naar vermiste kitesurfer bij Vrouwenpolder

Toegevoegd: 30-12-2021, 15.49 uur - Update: 31-12-2021, 11.03 uur
Door: Manfred Berrevoets

VROUWENPOLDER - Er is vanmiddag een zoekactie gestart na een melding van een mogelijk vermiste kitesurfer bij Vrouwenpolder. De melding bleek uiteindelijk loos alarm.


Rond 14.20 uur werd het incident gemeld vanaf het strand bij Vrouwenpolder. Mensen hadden vanaf het strand een kite in het water zien liggen. Direct werden er reddingsboten van de KNRM ingezet, een reddingshelikopter en diverse politie-eenheden. Ook de strandjeep van de reddingspost Banjaardstrand zocht mee langs de kustlijn bij Vrouwenpolder.

Rond 15.30 uur werd de zoekactie gestaakt. Volgens de politie was een kite is weggewaaid zonder iemand er aan vast. De persoon had zichzelf in veiligheid gebracht op het strand.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren