Weerbericht:
Wolkenvelden en droog, vanavond en morgen in het noorden een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Hardleerse alcoholgebruiker is rijbewijs kwijt

Toegevoegd: 29-03-2007, 14.57 uur
Door: Roland de Jong

ZAAMSLAG - Op de Zaamslagsedijk in Zaamslag is in de nacht van dinsdag op woensdag een 31-jarige man met zijn bestelbusje in een sloot gereden. De man bleek hardleers want tegen hem was al drie keer eerder proces-verbaal opgemaakt wegens het rijden onder invloed.

Het busje werd rond kwart voor drie door de politie ontdekt. Op dat moment was er niemand in de buurt van het busje maar enige tijd later zagen ze de 31-jarige lopen in de Brouwerijstraat in Zaamslag. Toen de politiemensen de man aanspraken, bleek dat hij op weg was naar zijn woning.

Autosleutels
Na een kort gesprek bleek dat de man bij hetzelfde bedrijf werkte als het bedrijf waarvan het busje was. Daarop besloten de agenten de man mee te nemen naar het busje en te controleren of de autosleutels van de man in de sloten pasten. Dat bleek zo te zijn en bij de auto gaf de man toe met zijn auto in de sloot te zijn gereden.

De man bleek kort daarvoor de nodige drankjes tot zich te hebben genomen in een café. Hij was daarna in zijn auto gestapt en had het ongeluk veroorzaakt. De man bleek bijna vier keer te veel alcohol te hebben gedronken. Ook bleek dat hij al meerdere processen-verbaal had gehad voor rijden onder invloed.

De politie heeft het rijbewijs van de man ingenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren