Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Afval in brand gestoken op grasveld Arnemuiden

Toegevoegd: 31-12-2021, 15.36 uur
Door: Remi Mesu

ARNEMUIDEN - De brandweer van Arnemuiden is vrijdag ingezet voor een buitenbrand in Arnemuiden. Op een grasveldje in de Walcherse plaats was een hoopje rommel in de brand gestoken.


De hulpdiensten werden rond 15.00 uur gealarmeerd voor het brandje aan de Wielingen in Arnemuiden. Op een aangrenzend grasveldje was een hoopje rommel in de brand gestoken. De brandweer kwam ter plaatse en had het vuurtje snel onder controle.

Ook de politie was aanwezig om een oogje in het zeil te houden. Zij hielden onder meer een man tegen die een palet op het vuurtje wilde gaan gooien. Ook zorgden zij dat de brandweerlieden veilig hun werk konden uitvoeren.

Een overzicht van alle brandweeralarmeringen tijdens de jaarwisseling vind je op P2000Zeeland.nl.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren