Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt. Vanavond af en toe regen. Veel wind
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Uitslaande brand woning Bekhof Yerseke

Toegevoegd: 31-12-2021, 20.47 uur - Update: 31-12-2021, 23.27 uur
Door: Roland de Jong

YERSEKE - In een woning aan het Bekhof in Yerseke is vrijdagavond een uitslaande brand uitgebroken. De brandweer schaalde op naar middelbrand. Er werd ook een ambulance opgeroepen maar voor zover bekend raakte er niemand gewond.


Vrijwel direct nadat de brand rond 20.40 uur was opgemerkt, schaalde de brandweer op en werd naast de blusploeg van Yerseke ook een tankautospuit uit Kruiningen uit. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) is sprake van een uitslaande brand en was in eerste instantie niet duidelijk of er nog iemand in de woning aanwezig was. Rond 20.45 uur bleek dat er niemand meer binnen was.

Omstreeks 21.00 uur kon de brandweer het sein 'brand meester' geven. De brandweer heeft hierna nog wel de woning geventileerd. Over de ontstane schade is niets bekend.

Een overzicht van alle brandweeralarmeringen tijdens de jaarwisseling vind je op P2000Zeeland.nl.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren