Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandmelding gebouw Kerkwerve blijkt loos alarm

Toegevoegd: 31-12-2021, 21.05 uur
Brandmelding gebouw Kerkwerve blijkt loos alarm
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KERKWERVE - Een tankautospuit en een waterwagen zijn vrijdagavond opgeroepen voor een melding van een brand in een gebouw nabij de N59 bij Kerkwerve. Uiteindelijk bleek sprake te zijn van loos alarm.


Bij de 112-alarmcentrale kwam rond 19.45 uur een melding binnen dat iemand vanaf de N59 een brandend huis dacht te zien. De exacte locatie was onduidelijk maar omdat het sowieso een brand in landelijk gebied zou betreffen, werd naast een tankautospuit van de brandweer Burgh-Haamstede ook de waterwagen van diezelfde post opgepiept.

Onderweg naar de opgegeven locatie zagen de brandweerlieden zelf ook brandverschijnselen maar toen de brandweer uiteindelijk ter plekke kwam, bleek bij de Groeneweg in Scharendijke sprake te zijn van een vuilverbranding op een land. Er was geen gevaar voor de omgeving dus de brandweer hoefde niet te blussen.

Een overzicht van alle brandweeralarmeringen tijdens de jaarwisseling vind je op P2000Zeeland.nl.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren