Weerbericht:
Wolkenvelden, af en toe zon en een enkele bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Schutting in brand bij woning 's-Gravenpolder

Toegevoegd: 31-12-2021, 23.45 uur
Door: Roland de Jong

'S-GRAVENPOLDER - Achter een woning aan de Iepestraat in 's-Gravenpolder heeft vrijdagavond brand gewoed in een schutting achter een woning.


In eerste instantie kreeg de brandweer rond uur een melding van een uitslaande brand. Daarom werden na de eerste melding tankautospuiten uit zowel 's-Gravenpolder als Kapelle met spoed ter plekke gestuurd. Al snel bleek dat gelukkig niet de woning maar alleen de schutting in brand stond.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) had de brandweer het vuur rond 21.55 uur onder controle. Hierna is nog een nacontrole uitgevoerd waarna de brandweerlieden terug konden keren naar de kazerne.

Een overzicht van alle brandweeralarmeringen tijdens de jaarwisseling vind je op P2000Zeeland.nl.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren