Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
65 files van totaal 220 km

Mobiele Eenheid deelt klappen uit in Arnemuiden

Toegevoegd: 01-01-2022, 03.17 uur
Foto 3 van 39

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (2-1-2022 om 11:45)
Het is te hopen dat er veel van die aso´s opgepakt worden en flinke straffen krijgen, en dat de rechter niet luistert naar deze aso´s als ze brullend in het bankje zitten en met het woordje ( waar ze geen sodemieter) het spijt me zo. Nee flink aanpakken die Arnemuidense Urkers
Anoniem (2-1-2022 om 10:58)
Dauwendaele: meerdere autos vernield waar mensen hard voor gespaard hebben. Arnemuiden: 1 bushokje, een brandplek op de kast van een camera die er toch al niet had moeten staan en wat roetplekken op de straatstenen. Ze hadden beter in dauwendale op kunnen treden en wat voor de jongeren kunnen organiseren in Arnemuiden zodat ze ergens oud en nieuw konden vieren met elkaar. Een hangplek waar al 60 jaar de jeugd samenkomt verbieden is vragen om moeilijkheden. Je kunt moeilijk verwachten dat na 2 jaar corona maatregelen de jeugd oudjaar gaat vieren bij hun vader en moeder op de bank.
jacob (2-1-2022 om 10:38)
@Anoniem dus bij jou en sommige andere reageerders is de Politie en ME schuldig aan dit gebeuren? Nou van mij hadden ze nog veel harder moeten meppen en zo'n kerel! die gilt als een speenvarken daar heb ik totaal geen medelijden mee. Eerst provoceren, zwaar vuurwerk naar Politie gooien roept op tot actie en van mij krijgt de Politie en ME een dikke pluim. Hopelijk mogen ze alle schade betalen de drugs en drank gestoorden in dat dorp.
merien (2-1-2022 om 09:17)
goed hard er op slaan dat is de beste remedie zeker waneer je bommen donderd naar politie die agent is waarschijnlijk doof dat is lekker als hij dat te danken geeft aan zo een zotte viskop
Zeeuwse (1-1-2022 om 23:19)
Dan ben je zo “ stoer “ om met je vriendjes te rellen op oud en nieuw, beland je op Dumpert o.a met een foto waarop te zien is dat je in je broek hebt geplast. Wat een droeftoetsers.
Tim Fakkeldij (1-1-2022 om 22:37)
Naam@ Waarschijnlijk zie ik iets verkeerd, maar war voor overlast heeft de lokale burgemeester daar veroorzaakt? Volgens mij waren er een stel ( ca; 100 stuks ) geestelijk gestoorde, stom dronken en waarschijnlijk onder de drugs , daar de boel aan het vernielen, en dat allemaal in "opdracht" van de burgemeester. Stond U er soms ook tussen en heeft U ook een knal voor U kop gehad? P.S; In welke donkere hoek leeft U eigenlijk, het is aal maanden bekend dat er geen grote groepen mogen zijn, en er was een vuurwerk verbod. En het gooien van zwaar vuurwerk naar hulpverleners is in gewoon Nederlands, een poging tot moord. In Uw ogen zeker onschuldig kinderspel?
Cookie-instellingen beheren