Weerbericht:
Buien, vooral in het zuidwesten veel regen
Verkeersinformatie:
58 files van totaal 246 km

Gewonde naakte man op straat in Middelburg

Toegevoegd: 01-01-2022, 07.04 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft vanochtend vroeg in Middelburg de omgeving afgezocht van de plek waar een man naakt en gewond op straat was aangetroffen.


Passanten ontdekten het slachtoffer rond 05.50 uur op de Roozenburglaan, ter hoogte van de Hoeksteenkerk. Toen vervolgens bleek dat de man medische hulp nodig had werd direct het alarmnummer gebeld. Vervolgens kwamen een ambulance en diverse politie-eenheden ter plekke.

De gewonde werd met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De politie heeft met behulp van zaklampen en een ladder een flink gebied rond de kerk afgezocht. Waardoor de man precies gewond raakte, is nog niet duidelijk.

Zie ook:

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (2-1-2022 om 18:33)
@Lies: Maar stel dat het je zoon was die dit is overkomen? Zou je je naam dan veranderen in Petra met de uitlatingen van Petrus? Schaam je!
Kees (2-1-2022 om 14:09)
@Lies waarom zou zijn vrouw zich moeten schamen omdat deze persoon gewond is en beroofd? Hij is in elkaar geslagen door onbekenden
Roy (1-1-2022 om 14:34)
@Lies dan doen vrouwen al sinds de middeleeuwen. En mannen mogen dit niet? Een met de natuur goed voor ieder individu
Lies (1-1-2022 om 08:10)
Net als vele het padje kwijt, in je blote kont.Zou me schamen als ik je vrouw was.
Cookie-instellingen beheren