Weerbericht:
Af en toe zon, in het zuid(oost)en enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Melding binnenbrand blijkt mee te vallen

Toegevoegd: 29-03-2007, 15.42 uur
Door: Jan-Willem Kempeneers
SINT PHILIPSLAND - Woensdagavond werd de blusgroep van Sint Philipsland rond half twaalf gealarmeerd voor een melding van een binnenbrand in een woning aan de Prins Hendrikstraat in Sint Philipsland.

Enkele minuten na de melding rukten de spuitgasten met spoed uit naar het opgegeven adres. Ter plaatse was er op het eerste gezicht niets vreemds aan het betreffende pand te merken.

Toen de brandweerlieden een buitenverkenning uitvoerden werd aan de achterzijde van het pand de eigenaar aangetroffen, die zich excuseerde voor het feit dat de brandweer voor niets was gekomen.

Omstanders hadden het alarmnummer gebeld nadat ze veel rook uit de schoorsteen hadden zien komen. Het bleek dat de bewoner alleen de allesbrander aan het stoken was.

Na een kwartier kon de Fliplandse blusgroep terugkeren naar de kazerne.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren