Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt. Vanavond af en toe regen. Veel wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Weer personenauto vernield in Dauwendaele

Toegevoegd: 02-01-2022, 09.58 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de Middelburgse wijk Dauwendaele is in de nacht van zaterdag op zondag een personenauto vernield. De afgelopen tijd vonden al vaker vernielingen en brandstichtingen plaats.


De auto die nu het doelwit was, is een blauwe Peugeot 107 die geparkeerd stond op de Buitenhovelaan, aan de zijde van de Buitenhove. Een zijruit van de auto is kapot en de voorruit is gesneuveld. Hierdoor is ook aan de binnenzijde van het voertuig schade ontstaan aan het interrieur. Naast de auto ligt flink wat glas. De politie onderzoekt de vernieling.

Eerder was het ook al raak in de wijk. Gisternacht werd rond 04.15 uur een kleine personenauto vernield die geparkeerd stond bij de Robijnplaats en op Oudjaarsdag werd een auto in brand gestoken bij de Meanderlaan. Vorige week zondag werden auto's in brand gestoken in zowel de Meanderlaan als de Buitenhovelaan. Of de zaken verband houden met elkaar is niet duidelijk.

Tips over de incidenten zijn bij de politie welkom via 0900-8844.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (3-1-2022 om 01:53)
De jongens die hier achter zitten, jullie zijn echt een schande, een schande voor jullie ouders, broertjes zusjes, je afkomst, je buurt. Serieus schaam jullie! Wat schiet je hier nou mee op? Helemaal niks!! Wordt wakker, wordt volwassen, dit is niet stoer dit is schandalig!! Kap ermee!! Ga iets nuttigs doen, iets wat jou tenminste wat oplevert!
Jac (2-1-2022 om 21:41)
Lastig voor de nieuwsboeren, maar eigenlijk moet je hier totaal geen aandacht aan besteden in de media. Het is al vele malen door onderzoek aangetoond dat als ze geen aandacht krijgen de "lol" voor het schorriemorrie er snel af is en het stopt. Hoe dan ook.... ik hoop dat ze deze levensvormen(mensen noem ik ze bewust niet) snel oppakken en na straf helpen om weer mens te worden.
bram goeree (2-1-2022 om 13:16)
wat een klootzak(ken).je moet er maar plezier in hebben om andermans spullen te vernielen .ik hoop dat in 2022 de rechters eens met afschrik wekkende straffen komen .flinke boetes en waar ik al lang voor pleit alle schade verhalen op de daders of ouders want dit gaat maar door .ik denk dat dit enkel maar stopt wanneer je hun financieel zwaar raakt hoe jong ze ook zijn.
Meedenker (2-1-2022 om 13:01)
Om een voorruit zo te vernielen moet je echt grof geweld gebruiken, ik hoop dat ze de dader(s) die dit gewetenloos toebrengen Snel oppakken zodat de buurt weer gerust kan gaan slapen.
Mo (2-1-2022 om 11:31)
Wat een zielige figuren zijn het toch … kansloos net als de ouders… als je ze aanspreekt staat ook jou auto in de fik of blazen ze die op Waneer je lig te slapen en dan begin de burgemeester over Arnemuiden . Pak die zogenaamde kansloze gangsters aan . En ook de ouders!!!. Zelf een knokploeg is nodig maar dat zie ik niet meer gebeuren want die zogenaamde voc? Mentaliteit is bij de Nederlanders. VEr te zoeken
Grote Smurf (2-1-2022 om 11:00)
Mensen die dit doen zijn net als een kleuter die gaat huilen en slaan om z'n zin te krijgen als ze iets willen hebben maar het niet krijgen. Kortom primitieve narcisten die dan maar andermans spullen gaan vernielen. Hoe simpel kun je zijn. Zodra deze gepakt worden meteen verplicht therapie geven op een gesloten afdeling dit soort gekke zielepoten. Ik betaal er graag extra belasting voor.
Cookie-instellingen beheren