Weerbericht:
Vanavond in de noordelijke helft regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Naakte man mogelijk slachtoffer beroving

Toegevoegd: 02-01-2022, 13.09 uur
De man werd aangetroffen naast de Hoeksteenkerk.
De man werd aangetroffen naast de Hoeksteenkerk.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De naakte man die in de ochtend van Nieuwjaarsdag gewond werd aangetroffen op straat in Middelburg werd mogelijk het slachtoffer van een beroving. Dat meldt de politie vanmiddag.


Passanten ontdekten het slachtoffer rond 05.50 uur op de Roozenburglaan, ter hoogte van de Hoeksteenkerk. Toen de inmiddels gewaarschuwde politieagenten en ambulancemedewerkers arriveerden, was de man niet goed bij zijn positieven. De man kon ook niet vertellen wat er precies was gebeurd en ook zijn identiteit bleef onduidelijk. Inmiddels is duidelijk dat het slachtoffer, die met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht, een 21-jarige man is uit Breda.

De politie heeft met behulp van zaklampen en een ladder een flink gebied rond de kerk afgezocht. Hierbij werd kleding gevonden die mogelijk van de man was. De kleding werd in beslag genomen voor verder onderzoek. Het slachtoffer is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen maar hij is volgens de politie nog niet in staat om een verklaring af te leggen. De man herstelt thuis van zijn verwondingen.

De politie weet nog niet wat er exact gebeurd is maar één van de scenario’s waar de politie rekening mee houdt, is dat de man gewond is geraakt tijdens een beroving. De recherche onderzoekt de zaak en zal het slachtoffer horen zodra daar de mogelijkheid voor is.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (2-1-2022 om 22:31)
U ook een fijn Nieuwjaar mijnheer timsalabim. En beterschap aan de gewonde man.
Timsalabim (2-1-2022 om 15:23)
Dat is het probleem op deze site Jo; wen er maar aan. Er reageren hier enkel en alleen maar “de beste stuurlui die aan wal staan”, men zit er continue naast hier in de reacties en het grappige is dat als je daar dan iets van zegt je meteen een “narcist” bent, over een pot die een ketel iets verwijd gesproken… Ach ja, zalig zijn de simpele van geest toch? Toch hoop ik echt dat die mensen nog eens tegen de verkeerde aanlopen; een professionele bokser ala Mike Tyson ofzo, eens kijken hoe groot hun mond dan nog is…
Jo de Vree (2-1-2022 om 14:46)
Het vorige bericht moest deze man het ontgelden met een sneer in de commentaren ("ik zou me schamen als hij mijn man was"). Zo zie je maar, oordeel pas zodra alles bekend is. Noodlot kan iedereen treffen.
Cookie-instellingen beheren