Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand in praathokje in duinen Vlissingen

Toegevoegd: 02-01-2022, 21.09 uur
De brandweer heeft de brand geblust. De brandweer heeft de brand geblust.
De brandweer heeft de brand geblust.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Onbekenden hebben zondagavond brand gesticht in een praathokje in het duingebied in Vlissingen. De brandweer heeft de brand geblust.


Het brandje woedde bovenop het duin bij de parkeerplaats Zwanenburg. Nadat de brand rond 20.30 uur was gemeld, rukten de brandweervrijwilligers van de post Olympiaweg in Vlissingen uit om de brand te blussen. De brandweerlieden reden met de tankautospuit de duinovergang op en blusten het brandje met een straal hoge druk.

De politie heeft na het afronden van de bluswerkzaamheden nog enkele voertuigen gecontroleerd op de parkeerplaats maar de brandstichter(s) werd(en) niet achterhaald.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Axel (3-1-2022 om 19:33)
Deze sukkels snappen niet dat ze hun eigen chillen plek kapot maken, dat snappen ze pas als ze goed nat regenen. Maar wel jammer dat veel mensen nu hun rust en uitzicht hokje missen.
Brave burger (3-1-2022 om 18:57)
Klopt sonja en zeeuw jullie hebben gelijk.is een slap zooitje in Nederland. Is een paradijs voor stoute mensen in Nederland. Met zn alle op een goede partij stemmen is de oplossing.
Sonja (3-1-2022 om 15:03)
wat loopt er tegenwoordig toch tuig rond, wanneer gaan ze de straffen nou eens verhogen, als je je kind van het balkon gooit , zit je hier zelfs maar kort vast, is gewoon moord , Nederland is paradijs voor criminelen geworden, slap zootje hier !
zeeuw (2-1-2022 om 22:10)
ze hebben dr zin weer, en dat heeft niks met corona temaken maar met de opvoeding
Cookie-instellingen beheren