Weerbericht:
Bewolkt, meest droog en weinig wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Bureaustoel in brand bij schoolgebouw Oost-Souburg

Toegevoegd: 02-01-2022, 22.30 uur
De politie bluste het brandje met behulp van een brandblusser.
De politie bluste het brandje met behulp van een brandblusser.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Bij een schoolgebouw in Oost-Souburg heeft iemand zondagavond een bureaustoel in brand gestoken. Overslag naar de school kon gelukkig worden voorkomen.


De stoel was neergezet bij de deur van het kindcentrum op de hoek van de Dongestraat en de Middelburgsestraat. Nadat het brandje rond 21.55 uur was opgemerkt, werd de Oost-Souburgse brandweer met spoed ter plaatse gestuurd.

Naast de brandweer werd ook de politie richting het schoolgebouw gedirigeerd. Agenten waren snel ter plekke en wisten het brandje uit te maken met behulp van een brandblusser. De brandweer heeft vervolgens nageblust en gecontroleerd of de brand was overgeslagen naar het gebouw maar dat bleek niet het geval te zijn.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren