Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vuurwerk zorgt voor brand in container Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 03-01-2022, 01.24 uur
De brandweer heeft de container vol laten lopen met water.
De brandweer heeft de container vol laten lopen met water.
© Foto: Brandweer Burgh-Haamstede
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - In Burgh-Haamstede heeft de brandweer zondag aan het begin van de avond een brandje geblust in een grote afvalcontainer.


Kort voor 18.00 uur werd ontdekt dat er brand woedde in één van de inzamelingscontainers voor plastic afval bij de Burghseweg in het dorp. Volgens de brandweer had de inhoud van de container vlam gevat door afgestoken vuurwerk. De brandweerlieden hebben de container vol laten lopen met water en zo de brand geblust.

Voor de brandweerlieden van de post Burgh-Haamstede was het de tweede inzet van het nieuwe jaar. Zondag werden zij aan het begin van de middag ook al ingezet nadat een mountainbiker ten val was gekomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren