Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 31 km

Man (26) opgepakt voor overval Lidl Goes

Toegevoegd: 03-01-2022, 12.25 uur
De overval vond vrijdag plaats tegen sluitingstijd.
De overval vond vrijdag plaats tegen sluitingstijd.
© Foto: Remi Mesu
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 26-jarige man is zondagavond in Middelburg aangehouden in verband met de overval op Oudjaarsavond bij de Lidl-supermarkt aan De Spinne in Goes.


Net voordat de discountsuper rond 18.00 uur dicht zou gaan, bedreigde een man een winkelmedewerker met een mes. Hij ging er vandoor met een onbekend geldbedrag. Eén van de winkelmedewerkers rende nog achter de overvaller aan maar toen ook hij door de overvaller werd bedreigd, wist de dader te ontkomen richting de apotheek aan de Troelstralaan.

De politie stelde een onderzoek in en stelde sporen veilig. Het recherche-onderzoek leidde naar een 26-jarige man. Hij werd zogezegd gisterenavond aangehouden in een woning in Middelburg. De man zit nog vast en zal vandaag door de recherche worden gehoord over zijn betrokkenheid bij de overval.

Okke van Gelderen, plaatsvervangend districtschef van de politie Zeeland-West-Brabant, sprak zaterdag tijdens een gesprek met de pers al de hoop uit dat de dader van de overval kan worden aangehouden. Hij zei toen: “De afgelopen drie jaar hebben we alle overvallen in Zeeland opgelost. Ik ga er vanuit dat in dit geval ook lukt.”


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
cees (3-1-2022 om 20:16)
Waarom maak ik dit nou nooit mee.Hoe groot je mes ook is. Ik zal je te grazen nemen. Desnoods haal ik de klinkers uit de straat. Je zal ze op je donder krijgen, je kop half bloedend open! Je blijft met je smerige jatpoten van winkel personeel af! Ga werken lelijk lui tuig. Dit moet keihard gestraft worden. Schadevergoeding van 1000 euro aan die medewerker. 150 uur taakstraf in een lidl winkel, met ketting aan je been. En 500 euro boete aan de overheid. Plus een verbod om ooit nog in een LIDL te winkelen. K*t tuig.
Michel (3-1-2022 om 14:20)
Als hij de dader is, lange tijd opsluiten.
Cookie-instellingen beheren