Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
47 files van totaal 203 km

Gaslek door graafwerkzaamheden glasvezelnetwerk

Toegevoegd: 03-01-2022, 14.49 uur
De brandweer kon het lek al snel provisorisch dichten.
De brandweer kon het lek al snel provisorisch dichten.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Tijdens graafwerkzaamheden in Goes is maandagmiddag een gaslek ontstaan. De brandweer rukte met spoed uit om de situatie veilig te stellen.


Medewerkers van een bedrijf waren rond 14.25 uur in opdracht van telecom- en internetprovider KPN in de Kamperfoeliestraat bezig met het leggen van kabels voor een glasvezelnetwerk toen ze hierbij een gasleiding raakten. De brandweer werd gebeld en die ging zogezegd met toeters en bellen ter plaatse.

De brandweerlieden hebben de leiding provisorisch gedicht in afwachting van de komst van de netbeheerder. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (4-1-2022 om 16:26)
Tis gewoon te gek. Alles maken ze kapot. In Kruiningen ook laatst. Stoep netjes terug leggen kennen ze niet. Bij ons is pas heel de straat op nieuw aangelegd blij dat alles er weer netjes bij ligt. Krijg je een brief met glasvezel aanleg. Waar zijn we mee bezig?
MH (4-1-2022 om 14:49)
Bizar dat dit maar door blijft gaan. Dit zijn dan nog de meldingen die gedaan worden. Hoeveel kabels worden er niet beschadigt zonder melding te doen. Je kan in de wijken waar glasvezel in de grond gaat gewoon zien dat er steeds minder lantarenpalen gaan branden. Als er geen dader meer is betalen we dit met z'n alle. Belachelijk! Waarom laten gemeentes dit toe? Afzettingen zijn niet volgens de norm, stoepen liggen er na een week slecht bij en de kabel/leiding beschadigingen vliegen om de oren!
Rem (4-1-2022 om 12:21)
Blijft ook vreemd dat de kabel aanbieders allemaal hun eigen kabel in graven.En dan nog niet tegelijk maar weken nadat nr 1 klaar is gemeente slaapt ook. Die van de delta ligt bij mij na 4 verkeerd gelopen afspraken nog buiten en daar blijft deze ook ,voor mij noooooit geen delta meer. De vrij genomen dagen kun je naar fluiten..
Mark (3-1-2022 om 19:30)
Dat is dan ook voor het eerst dat deze mannen de kabel diep genoeg proberen te leggen. Niet zelden liggen ze slechts 20 cm diep. In de toekomst gaat juist dit veel schades en storingen opleveren, maar dan is het de 'schuld' van de grondwerker die niet voorzichtig genoeg doet. Dat hele glasvezelnetwerk word zo goedkoop mogelijk uitgevoerd met alle gevolgen van dien, en de netbeheerders trekken hun handen er van af. Schande!
Cookie-instellingen beheren