Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 45 km

Adresgegevens in gedumpt afval, dader achterhaald

Toegevoegd: 03-01-2022, 16.56 uur
Het afval lag op slechts 150 meter van een milieustraat.
Het afval lag op slechts 150 meter van een milieustraat.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - Door het doorzoeken van gedumpt afval heeft de politie hoogstwaarschijnlijk de persoon achterhaald die bij Sluiskil verschillende vuilniszakken met rotzooi had achtergelaten.


Een wijkagent van het haventeam trof het gedumpte afval vandaag aan bij de Spuikreekweg in Sluiskil. Opmerkelijk genoeg ligt de gemeentelijke milieustraat op slechts 150 meter van de dumpplek, zo meldt de politie. Door de wijkagent werd een onderzoek ingesteld en tussen het afval vond de politie naar eigen zeggen aardig wat documenten met daarop naam- en adresgegevens. De politie heeft hierdoor de vermoedelijke dumper getraceerd.

De dumper zal zich binnenkort moeten melden voor verhoor. Hierna zal een officier van justitie een besluit nemen over de afhandeling. Het Waterschap Scheldestromen zal in ieder geval de kosten voor het opruimen en eventuele bodemsanering verhalen op de verdachte.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick (4-1-2022 om 09:12)
Heeeeerlijk!! Hoe lomp kan je zijn. En dan nog te bedonderd om even door te rijden naar de stort. Goed laten dokken zulke milieucriminelen.
Ik (4-1-2022 om 07:34)
Harstikke goed van jullie. Die lui beginnen goed in het nieuwe jaar. Goed straffen.
willem (4-1-2022 om 05:23)
hahaa, lekker slim bezig. als hij de daders is: ja--alle kosten laten betalen plus een hoge boete. pure luiheid: smijt maar neer--een ander ruimt het wel op.
cees (3-1-2022 om 20:12)
En flinke boete neem ik aan van ca.1000 euro. Dan leer je het wel af. SLaat nergens op? Ruim je eigen rotzooi gewoon op. Slaat nergens op! Als iedereen dit zou doen, wordt het een grote pleurisbende. aanpakken en keihard straffen. En nog eens 20 uur afval prikke langs de snelweg!
p (3-1-2022 om 19:49)
Waarschijnlijk op weg ernaar toe , en van de kar af gevallen!!!
Cookie-instellingen beheren