Weerbericht:
Vannacht en vanochtend plaatselijk mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Koolmonoxidemelder slaat alarm in Sas van Gent

Toegevoegd: 04-01-2022, 10.59 uur
Er werden inderdaad verhoogde waardes CO gemeten.
Er werden inderdaad verhoogde waardes CO gemeten.
© Foto: Brandweer Sluiskil
Door: Roland de Jong

SAS VAN GENT - De brandweer van Sluiskil is vannacht in Sas van Gent ingezet om metingen te doen nadat een koolmonoxidemelder alarm had geslagen. Er werden inderdaad verhoogde waardes geconstateerd.


De melding kwam rond 00.10 uur binnen vanuit een gebouw aan de Zandstraat in Sas van Gent. De brandweer werd vervolgens zonder spoed op pad gestuurd. Ook de politie en een ambulanceteam werden gealarmeerd. Eénmaal ter plekke werden door de brandweer verschillende metingen gedaan. Hierbij constateerden de brandweerlieden wat verhoogde waardes CO.

De brandweer heeft het pand eerst goed geventileerd en vervolgens nog enkele metingen gedaan. Hierna kon men weer terugkeren naar de kazerne.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren