Weerbericht:
Bewolkt, meest droog en weinig wind
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Smeltende kabel zorgt voor rook en brandlucht

Toegevoegd: 04-01-2022, 11.10 uur
In een meterkast bleek in een lasdoos een kabel te zijn gesmolten.
In een meterkast bleek in een lasdoos een kabel te zijn gesmolten.
© Foto: Brandweer Oostkapelle
Door: Roland de Jong

OOSTKAPELLE - In een woonzorgcomplex in Oostkapelle heeft een smeltende elektriciteitskabel vanochtend geleid tot lichte rookontwikkeling en een brandlucht.


Nadat de brandlucht rond 07.30 uur was opgemerkt en het automatische brandmeldsysteem in werking was getreden, werd de Oostkappelse brandweer naar het woonzorgcomplex Egelantier aan de gelijknamige straat gestuurd. Er werd een onderzoek ingesteld en in een meterkast bleek in een lasdoos een kabel te zijn gesmolten.

De brandweer heeft de situatie veiliggesteld en de komst van de installateur afgewacht, zo schrijven de brandweerlieden op hun Facebookpagina.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren