Weerbericht:
Bewolkt en overwegend droog, morgen regen en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Bejaarde man zit in beschadigde auto Terneuzen

Toegevoegd: 04-01-2022, 12.24 uur
Bejaarde man zit in beschadigde auto Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een 86-jarige man uit Sluiskil is maandagavond naar het ziekenhuis gebracht nadat hij in Terneuzen was aangetroffen in een beschadigde auto.


Een passant ontdekte rond 22.55 uur dat bij de kruising van de Industrieweg, de Beneluxweg en de Duitslandweg een auto stond met schade. In het voertuig bleek een man te zitten die niet goed kon vertellen wat er was gebeurd. Een ambulanceteam heeft hem voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

De auto, die volgens de politie niet meer kon starten, is getakeld door Kuzee. Het is niet duidelijk wat er precies is gebeurd en de politie houdt er bovendien rekening mee dat de schade aan de auto niet op de kruising zelf maar elders is ontstaan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren