Weerbericht:
Af en toe zon en nog een enkele bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Gewonde bij ongeluk in loods stoomtrein Goes

Toegevoegd: 04-01-2022, 12.29 uur - Update: 05-01-2022, 11.06 uur
De opgeroepen traumahelikopter is niet meer ingezet.
De opgeroepen traumahelikopter is niet meer ingezet.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een incident in een gebouw van de stoomtrein in Goes is dinsdagochtend iemand gewond geraakt. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.


Volgens de politie viel een 72-jarige man uit de gemeente Vlissingen van een ladder en raakte hij daarbij gewond. Het ongeval gebeurde rond 11.35 uur op het terrein aan de Albert Plesmanweg in Goes. Hierna werden meerdere politieagenten, een ambulanceteam en een traumahelikopter opgeroepen. De komst van de helikopter kon al snel worden geannuleerd.

De gewonde is rond 12.10 uur per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft de Nederlandse Arbeidsinspectie, de voormalige Inspectie SZW, in kennis gesteld over het voorval.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren