Weerbericht:
Af en toe zon en droog. Morgen zonnig en warmer
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Verwarde vrouw vernielt ruit van auto

Toegevoegd: 04-01-2022, 19.28 uur
Politiewagens bij het tankstation langs de A58.
Politiewagens bij het tankstation langs de A58.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

'S-HEER ARENDSKERKE - Een vrouw die in verwarde toestand was vertrokken in een auto heeft vandaag een ruit van dit voertuig vernield nadat ze was aangesproken door agenten.


Bezorgde familieleden van de vrouw hadden eerder op de dag de politie ingeseind dat de vrouw in verwarde toestand van huis was gegaan. Een motoragent had de auto en daarin de vrouw gelokaliseerd en bij het Total-tankstation bij verzorgingsplaats Vliedberg langs de A58 bij 's-Heer Arendskerke gingen agenten het gesprek aan met de vrouw.

"Na overleg met de crisisdienst besloten wij dat de vrouw beoordeeld moest worden. Dit omwille van haar eigen veiligheid. Uiteindelijk bleek de vrouw na gesprek met onze collega's van de ambulancedienst ook niet voor rede vatbaar te zijn en weigerde zij mee te werken. Hierdoor waren wij helaas genoodzaakt om dwang toe te passen. Spijtig genoeg is hierdoor een collega in het gezicht gespuugd en is er een ruit van de auto waarin zij zat vernield", zo meldt de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren