Weerbericht:
Buien, vooral in het zuidwesten veel regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto belandt naast talud Schroeweg Middelburg

Toegevoegd: 04-01-2022, 21.17 uur
De inzittenden van de auto bleven ongedeerd.
De inzittenden van de auto bleven ongedeerd.
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een kleine personenauto is dinsdag aan het einde van de middag in Middelburg naast een talud langs de Schroeweg terecht gekomen. Niemand raakte gewond.


De auto raakte rond 16.45 uur door onbekende oorzaak van de Schroeweg, ne na de rotonde Schroeweg - A58 (afrit Middelburg-Centrum). Volgens de politie was sprake van een eenzijdig ongeluk en raakte er niemand gewond.

Bergingsbedrijf Kuzee kwam ter plekke om te takelen. De politie leidde het verkeer langs de ongevalslocatie. Vanwege de bergingswerkzaamheden moest tijdelijk één rijstrook worden afgesloten. Hierdoor ontstond toch wat verkeersoponthoud.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren