Weerbericht:
Van het zuidwesten uit regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade jaarwisseling Borsele 8.200 euro

Toegevoegd: 05-01-2022, 16.53 uur
Schade jaarwisseling Borsele 8.200 euro
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Tijdens de recentste jaarwisseling is in de gemeente Borsele iets minder schade aangericht dan tijdens de twee jaarwisselingen daarvoor.


Dit jaar bedroeg de schade volgens de gemeente 8.200 euro. Tijdens de twee jaarwisselingen ervoor bedroeg de schade telkens 9.400 euro. In de jaren ervoor lagen de schadebedragen lager, respectievelijk op 6.150 en 2.750 euro. De meeste schade onstond door beschadigde prullebakken, met name in Nieuwdorp (4 stuks). Ook ontstond schade aan bankjes en verkeersborden. 

Voorafgaand aan de jaarwisseling gaf de gemeente Borsele aan dat de jaarwisseling pas echt een feest zou zijn als het voor iedereen veilig en prettig zou verlopen, als de schade door vuurwerkoverlast beperkt zou blijven, er geen sprake zou zijn van (openbare) ordeverstoringen en er geen geweld tegen hulpverleners plaats zou vinden. Bij het Plein in Borssele en in de omgeving Kraaiendijk/Van der Biltplein in Heinkenszand werd cameratoezicht ingesteld omdat daar in afgelopen jaren en de afgelopen periode overlast was geweest.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Inwoner (6-1-2022 om 23:09)
De schade die onze jeugd al 2 jaar wordt aangedaan, is een veelvoud van die paar ruggen schade in Borsele!
Pieter (5-1-2022 om 22:42)
Zonde van het geld, maar waarom zou je dit nu willen publiceren. De gemeente Borsele gooit wel grotere bedragen over de balk waar niemand iets van snapt en dat wordt dan in de doofpot gestopt.
Cookie-instellingen beheren